Programe Guvernamentale

Casa Verde

„Casa Verde Fotovoltaice” este destinat utilizatorilor casnici care doresc să beneficieze de energie verde şi facturi mai mici prin implementarea panourilor fotovoltaice. Aceștia au șansa de a deveni din consumatorii activi prosumatori, prin transferul surplusului către rețeaua națională de energie. Echipa ElectricUP facilitează accesul la finanțare guvernamentală pentru persoanele fizice care doresc să beneficieze de fonduri guvernamentale prin intermediul programului „Casa Verde Fotovoltaice”. Oferim consiliere cu privire la legislație, documentație şi alte detalii legate de acest proiect.

Prin proiectul „Casa Verde Fotovoltaice”, persoanele fizice pot achiziţiona sisteme care utilizează energie eco, ce vor înlocui parțial sau total pe cele convenționale. Prin acest program statul finanțează achiziționarea, montajul şi cheltuielile de punere în funcțiune a sistemelor de energie ce utilizează puterea solară. Prin proiectul „Casa Verde Fotovoltaice” se poate obține finanțare nerambursabilă în cuantum de până la 90% din cheltuielile eligibile din valoarea proiectului, în limita a 20.000 lei.

Echipa ElectricUP este alături de toți consumatorii care doresc să beneficieze de energie eco, prin implementarea de sisteme fotovoltaice. Vă suntem alături cu detalii clare legate de stadiul proiectului, cu echipamentele necesare creării sistemului dar şi cu soluții eficiente de montaj şi mentenanţă.
„Casa Verde Fotovoltaice” însemna investiții pe termen lung, ce promit recuperarea rapidă a cheltuielilor. Proiectul permite recuperarea costurilor legate de echipamente, cheltuieli montaj şi cheltuieli legate de conectarea la rețeaua națională.

Vă invităm să solicitați mai multe informații cu privire la programul „Casa Verde Fotovoltaice”, echipei ElectricUP, veți beneficia de consiliere şi îndrumare.

Abonează-te la newsletter