În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Controlere Solare

Controlerele solare sunt echipamente ce fac conexiunea între panourile fotovoltaice şi acumulatorii care înmagazinează energia produsă. Aceste echipamente pot fi utilizate de consumatorii casnici pentru dispozitivele electronice ce funcționează cu tensiune alternativă.
Citește mai mult

Instalațiile independente de producție a energiei fotovoltaice sunt compuse din panouri solare, invertoare, acumulatori şi controlere solare. Fiecare componentă din aceste sisteme are o sarcină precisă însă, pentru că circuitul să fie perfect funcțional este esențial ca toate acestea să fie antrenate. Controlerele solare sunt echipamente specifice consumatorilor independenți, care nu sunt conectaţi la sistemul energetic național.

Afișez 1–10 din 31 de rezultate

Abonează-te la newsletter