Detalii despre noi

Cine suntem?

S.C. Prăvălia cu Amintiri S.R.L. este o societate comercială cu capital 100% românesc, care prin intermediul site-ului www.electricup.ro dorește să aducă cât mai multă „energie verde” în casele oamenilor, în birouri, dar și în zonele de producție.

Suntem o echipă tânără, oferim soluții personalizate de consultantă în alegerea produselor, proiectare și montaj pentru persoane fizice, pentru clienții B2B (vânzări corporate – Business to Business) și pentru instituții publice (SICAP).

De ce „Energie Verde”?

Folosește și tu energie nepoluantă și regenerabilă

Energie Verde

„Energie verde” este un termen pe care îl tot auzim de ceva vreme și se referă la sursele de energie nepoluante și regenerabile. Aceste surse de energie au la baza radiația solară (transformata in energie electrica cu ajutorul panourilor fotovoltaice), forța vântului (transformata in energie electrica cu ajutorul turbinelor eoliene), forța valurilor și a mareelor.

Pe ce produse ne axăm?

Datorită poziționării geografice am ales sa ne axăm pe două componente principale: sisteme fotovoltaice și turbine eoliene, astfel, putem aduce energie electrică în orice colț al țării cu condiția să fie soare și să adie vântul.

Ce avantaje au sistemele fotovoltaice?

Achiziția unui sistem fotovoltaic vine în ajutorul consumatorului oferind o serie de avantaje:

  • energie electrică în locațiile care nu sunt racordate la rețeaua națională de electricitate
  • diminuarea costului facturilor la energia electrică (chiar și cost de zero lei)
  • backup la circuitul electric
  • atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice pot deveni prosumatori, iar surplusul de energie electrică poate fi vândut aducând profit.

De ce să cumpăr de la ElectricUP.RO?

Comercializăm numai componente certificate de la cei mai importanți producători din lume.

Sperăm că veți găsi pe site-ul nostru toate cele necesare pentru proiectul dumneavoastră. În caz contrar vă așteptăm să ne contactați pentru a discuta legat de proiect.

Cu drag, echipa ElectricUP

P.S. Nu uita becul aprins.