Energie regenerabilă

Povestea companiei Deye

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. a fost fondată în 2007, fiind una dintre companiile high tech din China și o filială a grupului Deye.

Cu o suprafață a fabricii de peste 15.000㎡ împreuna cu o echipă completă de producție și testare, Deye a devenit un jucător important pe piața globală a invertoarelor solare.

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. este dedicată furnizării de soluții complete pentru sisteme fotovoltaice, inclusiv soluții de centrale electrice rezidențiale și comerciale.

În plus, Deye oferă dispozitivul potrivit pentru fiecare aplicație: pentru toate tipurile de module, pentru rețele conectate la rețea și autonome, precum și pentru sisteme de invertoare hibride, pentru sisteme casnice mici și sisteme comerciale în gama Megawatt.

Dintre acestea, gama de putere a invertorului fotovoltaic on grid variază de la 1,5 la 110 kW, a invertorului hibrid de la 3 kW la 12 kW și a micro invertorului de la 300 W la 2000 W.

Fiind o companie orientată spre tehnologie, Deye s-a angajat întotdeauna să cerceteze și să dezvolte noi tehnologii de ultimă oră pentru a oferi produse fiabile și eficiente.

De exemplu, Deye adoptă o topologie de tip T cu trei niveluri și un algoritm SVPWM îmbunătățit pentru a crește și mai mult eficiența conversiei cu 0,7% față de SPWM-ul obișnuit.

Realizari Deye 

2007

Înființată în 2007, cu un capital social de 205 milioane RMB (30 milioane USD).

205 milioane RMB (30 milioane USD).

2017

Ningbo Deye a lansat prima generație a unui invertor hibrid și a atras multă atenție cu multe caracteristici unice, cum ar fi tehnologia de control V/F droop și topologia bateriei DC/DC etc.

2021

Deye Group a fost listată cu succes la SSE din China în 2021 Stock Code 605117SH.

+ 30.000 de bucăți

Până la sfârșitul anului 2019, cu o livrare totală de peste 30.000 de unități, invertorul hibrid Ningbo Deye a devenit Top 3 în Africa de Sud, Pakistan și Top 1 brand chinezesc în SUA.

Filosofia companiei 

Viziunea companiei

Să devină cel mai cunoscut nume de furnizor în soluții de invertor solar rezidențial și de invertoare hibride și să promoveze utilizarea energiei solare în întreaga lume.

Declarația de valoare

“Prin inovare științifică și tehnologică, să creăm un mediu de viață inteligent și sănătos pentru omenire.”

Obiectivul companiei

Să facă progrese în fiecare zi

Gama de produse

Invertoare string monofazate

Puterea invertorului on-grid din această serie variază de la 1,5 la 10,5 kW și este potrivit pentru aplicații rezidențiale pe acoperiș.

Acestea vin echipate cu unul sau două MPPT.

In plus, noul produs SUN-10.5KG este unul dintre modelele cu cea mai mare putere de invertor în rețea monofazat de pe piața.

Invertoare string trifazate

Gama de putere a invertorului trifazat on-grid Deye este de la 4kW la 110kW cu 230/400 VAC.

Prin urmare, poate fi conectat la rețeaua publică (230/400V) direct fără transformator.

Toate invertoarele sunt echipate cu ecran LCD și butoane, ușor de operat și întreținut, în special pentru zonele îndepărtate și izolate.

Pentru SUN-110K-G03, are 6 adaptori MPP și 24 de perechi de string-uri, iar puterea de intrare DC este de până la 150 kW.

Prin urmare, poți economisi investiții în echipamente prin conectarea mai multor module fotovoltaice.

Invertoare sir trifazate (LV)

Tensiunea de ieșire a invertorului on-grid trifazat din această serie este de 127/220V, care a fost proiectat pentru rețeaua zonelor din America de Sud.

Portofoliul de produse acoperă de la 6kW la 50kW este capabil să satisfacă majoritatea nevoilor de instalații fotovoltaice rezidențiale și comerciale.

Invertoare hibrid

Sarcina principală a unui invertor conectat la rețea este de a converti puterea de curent continuu generată în putere de curent alternativ utilizabilă.

Invertoarele hibride fac un pas mai departe și funcționează cu baterii pentru a stoca și excesul de energie. În lumea în curs de dezvoltare, invertoarele hibride sunt necesare pentru a compensa rețelele slabe sau intermitente sau lipsa de electricitate din rețea în ansamblu.

Invertoarele hibride Deye includ atat modelele monofazate 3kW/3,6kW/5kW/8kW cat și pe cele trifazate 8kW/10kW/12kW, iar toate adoptă o baterie de 48V.

Prin urmare, sistemul de stocare a energiei solare este mai sigur și mai fiabil în comparație cu sistemul de baterii de înaltă tensiune.

Invertorul interactiv Grid este format din mai multe elemente hardware. Invertorul interactiv Grid controlează și monitorizează conectarea energiei electrice la centralele electrice. În plus, controlează și deconectarea energiei în exces de la plante.

Asigură livrarea energiei la ora de vârf în funcție de cerere. În cazul deconectării puterii în exces, invertorul previne întreruperile de curent, co-mutând alimentarea cu energie electrică către sistemele care o solicită cel mai mult.

Invertorul interactiv cu rețea poate fi folosit și pentru a schimba alimentarea directă cu energie electrică a centralelor electrice principale la o conexiune rețea la rețea.

Microinvertor

Puterea micro invertoarelor Deye variază de la 300 W la 2000 W și vine cu diferite tensiuni de ieșire 220 V/230 V/127 V.

Acceptă mai multe metode de comunicare WIFI/PLC/Zigbee. Datorită MECD, gateway de comunicații, micro invertorul poate fi oprit imediat de la distanță.

În comparație cu invertorul, micro invertorul poate colecta putere maximă de la fiecare panou pentru un design MPPT independent. În plus, oferă monitorizare la nivel de modul, facilitând operarea și întreținerea.

Există două clasificări generale ale optimizatoarelor de putere: analogice și digitale.

De obicei, un optimizator analogic folosește control discret pentru a regla ieșirea sursei. Într-un fel fiind cu microinvertorul menționat mai sus.

Cu toate acestea, spre deosebire de microinvertor, acesta nu folosește nicio logică semiconductoare pentru a-și îndeplini sarcina, ci se bazează doar pe semnalele electrice pe care le detectează la tensiunea de intrare.

În acest sens, se deosebește de un regulator de încărcare, care monitorizează și controlează cantitatea maximă de energie consumată de echipament.

Aer conditionat solar

Aparatele de aer condiționat alimentate cu energie solară utilizează energia stocată în soare folosind celule fotovoltaice (panouri fotovoltaice) pentru a converti lumina solară în electricitate AC.

Aceste unități funcționează cu baterii mici care trebuie încărcate periodic cu o cantitate mică de energie electrică.

Încărcarea bateriilor la capacitate maximă poate dura între 8 până la 16 ore.

Odată încărcate complet, aceste baterii vor alimenta panoul solar și motorul AC din interiorul unității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *