LIVRARE PRODUSE

Comanda înregistrată poate fi urmărită în secțiunea „Contul meu”.

Datorită unei serii de factori (dimensiune, greutate, distanță, particularități de transport – produse fragile), taxa de livrare va fi calculată după plasare comenzii și va fi comunicată cumpărătorului la momentul confirmării comenzii. Aceasta se va regăsi distinct pe factura fiscală.

Taxa minimă de livrare este 19 lei, iar curierul cu care colaborăm este Sameday.

După stabilirea detaliilor de livrare produsele achiziționate vor fi transportate de curier sau de flota proprie la adresa menționată în momentul plasării comenzii.

După confirmarea comenzii, termenul de predare a produselor către curier este de aproximativ 48 -72 de ore lucrătoare (funcție de cantitatea de produse comandate, dimensiune și greutate).

Termenul de predare a produselor de către curier variază de la 24 la 72 de ore lucrătoare (funcție de cantitatea de produse comandate, dimensiune și greutate).

Curierul cu care se va efectua livrarea este Sameday, iar suma minimă de plată este 19 lei.

Termenul maxim în care clientul intră în posesia bunurilor comandate este de 15 zile lucrătoare (exclus perioada sărbătorilor de Paște, iarnă, Black Friday). Depășirea acestui termen duce la posibilitatea anulării comenzii fără alte explicații.

Abonează-te la newsletter