LIVRARE PRODUSE

Comanda înregistrată poate fi urmărită în secțiunea „Contul meu”.

Datorită unei serii de factori (dimensiune, greutate, distanță, particularități de transport – produse fragile), taxa de livrare va fi calculată după plasarea comenzii și va fi comunicată cumpărătorului la momentul confirmării comenzii. Aceasta se va regăsi distinct pe factura fiscală.

Taxa minimă de livrare este 20 lei. Firmele de curierat cu care colaborăm sunt: Sameday, FanCourier, DPD, GLS și DragonStar.

După stabilirea detaliilor de livrare produsele achiziționate vor fi transportate de curier sau de flota proprie la adresa menționată în momentul plasării comenzii.

După confirmarea comenzii, termenul de predare a produselor către curier este de aproximativ 1 – 3 zile lucrătoare (funcție de cantitatea de produse comandate, dimensiune și greutate).

Termenul de livrare a produselor de către curier variază de la 1 la 5 zile lucrătoare (funcție de cantitatea de produse comandate, dimensiune, greutate, adresa de livrare). Anumite localități nu sunt acoperite de serviciile de curierat („livrare door to door”), produsele putând fi ridicate din cel mai apropiat centru logistic al firmei de curierat prin care a fost efectuată livrarea.

Termenul maxim în care clientul intră în posesia bunurilor comandate este de 15 zile lucrătoare (exclus perioada sărbătorilor de Paște, iarnă, Black Friday). Depășirea acestui termen duce la posibilitatea anulării comenzii fără alte explicații.

Persoanele fizice beneficiază de reducere 100% la taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mare de 15000 lei (fără taxă de livrare) expediate prin curier. Acest beneficiu nu se poate cumula cu alte reduceri (exemplu: nu se acorda pentru produsele aflate in campanii de reducere preț).

O serie de produse comercializate care depășesc în greutate, lungime, volum, sau prezintă risc major de deteriorare pe timpul transportului (exemplu: panourile fotovoltaice, bările de la sistemele de fixare cu lungime de peste 3 m, produsele cu greutate brută de peste 100 kg, etc.) vor fi livrate prin metode alternative de transport (exemplu: bursa de transport, soluții de transport paletizat, etc.). În acest caz termenul de livrare este mai mare ca cel de la firmele de curierat.