Panouri solare fotovoltaice

Afișez 1 - 10 din 96 de rezultate

Panou fotovoltaic monocristalin Longi Solar LR5-54HTH-435M 435W, Hi-MO 6 Explorer

Longi Solar LR5-54HTH-435M 435W, Hi-MO 6 Explorer este un panou fotovoltaic monocristalin de ultimă generație, recomandat pentru aplicații fotovoltaice rezidențiale, produs sub marca unuia dintre cei mai mari producători mondiali de soluții de înaltă calitate pentru sistemele fotovoltaice.

420,00 lei fara TVA

457,80 TVA 9%

499,80 TVA 19%

Adaugă în coș

Panou fotovoltaic monocristalin bifacial LG NeOn2 BF LG410N2T-J5 410 W

Produsul nu mai face parte din oferta noastră.

LG NeOn2 BF LG410N2T-J5 Bifacial 410 W este un panou fotovoltaic bifacial monocristalin care poate absorbi lumina atât pe partea din față, cât și pe partea din spate a modulului, transformând-o apoi în energie electrică.

Panou fotovoltaic monocristalin Canadian Solar 375 Wp, CS3L-375MS, PERC, HiKu

Canadian Solar 375 Wp, CS3L-375MS, PERC, HiKu este un panou fotovoltaic monocristalin produs sub marca unuia dintre cei mai mari producători mondiali de soluții de înaltă calitate pentru sistemele solare.

Panou fotovoltaic monocristalin Canadian Solar 375 Wp, CS3L-375MS, PERC, HiKu – minim 10 buc.

Produsul nu mai face parte din oferta noastră.

Canadian Solar 375 Wp, CS3L-375MS, PERC, HiKu este un panou fotovoltaic monocristalin produs sub marca unuia dintre cei mai mari producători mondiali de soluții de înaltă calitate pentru sistemele solare.

Panou fotovoltaic monocristalin Canadian Solar CS6L-455MS 455W, PERC, HiKu6

Canadian Solar CS6L-455MS 455W, PERC, HiKu6 este un panou fotovoltaic monocristalin produs sub marca unuia dintre cei mai mari producători mondiali de soluții de înaltă calitate pentru sistemele fotovoltaice.

Panou fotovoltaic monocristalin Canadian Solar CS6L-460MS 460W, PERC, HiKu6

Canadian Solar CS6L-460MS 460W, PERC, HiKu6 este un panou fotovoltaic monocristalin produs sub marca unuia dintre cei mai mari producători mondiali de soluții de înaltă calitate pentru sistemele fotovoltaice.

Panou fotovoltaic monocristalin Canadian Solar CS6R-410MS 410W, PERC, HiKu6

Canadian Solar CS6R-410MS 410W, PERC, HiKu6 este un panou fotovoltaic monocristalin produs sub marca unuia dintre cei mai mari producători mondiali de soluții de înaltă calitate pentru sistemele fotovoltaice.

Panou fotovoltaic monocristalin Canadian Solar CS6W-550MS 550W, PERC, HiKu6

Canadian Solar CS6W-550MS 550W, PERC, HiKu6 este un panou fotovoltaic monocristalin, recomandat pentru aplicații industriale, produs sub marca unuia dintre cei mai mari producători mondiali de soluții de înaltă calitate pentru sistemele fotovoltaice.

Panou fotovoltaic monocristalin Canadian Solar CS7L-600MS 600W, PERC, HiKu7

Canadian Solar CS7L-600MS 600W, PERC, HiKu7 este un panou fotovoltaic monocristalin, recomandat pentru aplicații industriale, produs sub marca unuia dintre cei mai mari producători mondiali de soluții de înaltă calitate pentru sistemele fotovoltaice.

Panou fotovoltaic monocristalin JA Solar JAM60S10-345 MR 345 Wp PERC Half-Cut Cell – minim 10 buc.

Produsul nu mai face parte din oferta noastră.

JA Solar JAM60S10-345 MR 345 W este un modul fotovoltaic cu 120 de celule mono și cu o putere de ieșire crescută de până la 345 wați care prezintă performanțele crescute asigurate de unul dintre cei mai buni trei producători din întreaga lume.

Panouri fotovoltaice – Dacă vă gândiţi să implementați un sistem propriu de producere a energiei din surse regenerabile, cu siguranţă, luaţi în calcul achiziţionarea lor. Aceste component sunt parte activă a kit-urilor de producție a energiei solare. Practic, rolul panourilor solare este de a capta radiaţiile solare şi a le transforma în curent alternativ, care cu ajutorul invertorului, produce curent continuu, care alimentează aparatele electronice şi electrocasnice.

Versatilitatea şi fiabilitatea acestor panouri le transformă în alternative potrivite pentru o varietate mare de proiecte, de la cele rezistenţiale, clasice la cele industriale şi comerciale. Sistemele de obținere a energiei verzi sunt soluții pe termen lung, ce asigură necesarul energetic cu costuri minime.Din punct de vedere al structurii celulei integrate în panouri avem patru tipuri de structuri:

  • bifaciale;
  • monocristaline;
  • policristaline;
  • transparente;

În funcţie de particularităţile fiecărei tip de proiect, pot fi montate pe suprafețe plane, pe pante, pe acoperişuri, în pe sol, sau pe suprafețe verticale, practic, pot fi adaptate pentru o varietate foarte mare de situații.

panouri fotovoltaice , panou fotovoltaic

Cauți o modalitate eficientă de a produce energie electrică? Doreșți să valorifici energia verde a soarelui pentru a-ti reduce costurile de energie electrică?

Panourile solare pot fi instalate într-o varietate de aplicații precum : rulote, case, blocuri, clădiri, containere, depozite, etc…
Sunt dispozitive care transformă lumina soarelui în energie electrică prin utilizarea unei celule fotovoltaice. Această tehnologie este disponibilă în două versiuni : monocristalină și policristalină.

Ce sunt mai exact panourile fotovoltaice ?

Atunci panourile solare, sau panourile fotovoltaice, sunt soluția pe care o cauți. Acestea oferă tehnologia ecologică, durabilă și eficientă pentru a genera energie electrică dintr-o sursă inepuizabilă „Soarele”.

Panourile fotovoltaice monocristaline sunt cunoscute și sub numele de panouri solare monocristaline. Acestea oferă rezistență la intemperii, ușurință de instalare și întreținere și o durata de viață utilă mai lungă. Eficiența acestor panouri le face potrivite pentru intalarea în orice mediu. Nu au nevoie de condiții speciale pentru a funcționa corect. În plus, necesită mai puțină întreținere decât alte sistem solare.

Panourile fotovoltaice policristaline, sau panouri solare policristaline, cu ușurință lor caracteristică de instalare, sunt ideale pentru deplasarea vehiculelor. Putem enumeră aplicații precum : camionete, mașini, rulote, rulote, microbuze, bărci și pot ilumina poteci, indicatoare, panouri publicitare, iluminat votiv, case case de țară. , cabine, legături radio, alarme anti-efracție și supraveghere video, porți electrice și multe altele.

Cum funcționează un panou fotovoltaic?

Un panou fotovoltaic este format din celule care captează lumina soarelui. Aceste celule conțin materiale semiconductoare, cum ar fi siliciul. Atunci când sunt lovite de lumina solară generează o reacție. Reacția provoacă o deplasare a electronilor, creând un curent electric. În esență, panourile fotovoltaice transformă energia luminoasă a soarelui în energie electrică utilizabilă. Aceasta energie poate fi utilizată imediat, stocată în baterii pentru utilizarea ulterioarar sau trimisă la rețeaua electrică la care suntem racordați (prosumator).

Care sunt diferențele dintre panourile fotovoltaice monocristaline și policristaline?
Panourile fotovoltaice monocristaline și policristaline sunt două dintre cele mai comune tehnologii utilizate în producția de module solare. Ambele sunt fabricate din siliciu care este folosit pentru a transformă lumina solară în electricitate. Diferența constând în structura siliciului și în unele aspecte ale performanței.

Iată principalele diferențe :

Structura de siliciu

Monocristaline: După cum sugerează și numele panourile monocristaline sunt realizate dintr-un singur cristal de siliciu. În timpul procesului de fabircație, siliciul este topit și apoi tăiat în plachete subțiri. Acest lucru conferă panourilor un aspect uniform și o culoare mai închisă.

Policristaline: Aceste panouri sunt realizate din mai multe cristale de siliciu topite. În timpul procesului de fabricație, siliciul lichid este turnat în blocuri , odată răcite, sunt tăiate . Acest lucru oferă panourilor un aspect și o culoare albăstruie mai deschisă.

Eficiență:

Monocristaline : În general panourile monocristaline tind să aibă o eficientă puțîn mai mare decât panourile policristaline. Asta înseamnă, pentru aceeași suprafață, un panou monocristalin ar putea produce mai multă energie decât un panou policristalina.

Policristaline: Deși eficientă panourilor policristaline s-a îmbunătățit în timp, acestea tind să fie puțin mai eficiente decât panourile monocristaline.

Kit panouri fotvoltaice solare cost:

Monocristaline : Datorită procesului de fabricație mai complex și eficenței mai mari, panourile monocristaline tint să aibă un cost inițial mai mare decât panourile policristaline.

Policristaline: Aceste panouri sunt în general mai puțin costisitoare decât panourile monocristaline, dar pot necesită o suprafață mai mare pentru a produce aceeași cantitate de electricitate.

Estetică:

Monocristaline: Au un aspect mai uniform și o culoare mai închisă, pe care unii proprietari sau clienți le preferă din motive estetice.

Policristaline: Au un aspect ușor granulat și o culoare albăstruie, care poate să nu fie preferată de toată lumea din punct de vedere estetic.

Peroformanța în condiții de lumina variabilă:

Monocristaline: Au tendința de a funcționa puțîn mai bine în condiții de lumina scăzută decât panourile policristaline.

Policristaline: Deși sunt capabile să funcționeze în condiții variabile de lumina, este posibil să nu fie la fel de eficiente că panourile monocristaline în condiții de lumina scăzută.

Care este durata de viață a unui panou fotovoltaic?

Un panou solar poate avea o durata de viață de peste 25 de ani cu o întreținere adecvată
Descoperă gama noastră de panouri fotovoltaice sau panouri solare la cel mai bun preț. Începe de astăzi călătoria către energia verde și regenerabilă. Nu rată ocazia de a cumpără panouri fotovoltaice la cel mai bun preț și de a face un pas către un viitor mai verde.

Ce conține un sistem solar ?

On-Grid conține: panouri , invertor (care transformă curentul continuu în curent alternativ), smart meter, structuri de montare și cabluri de conectare.

Hibrid conține, pe lângă componentele sistemului On-Grid: backup box, BMS și baterii pentru stocarea energiei.

Off-grid conține panouri , invertor, structuri de montare și cabluri de conectare, acesta conține baterii de stocare, precum și un sistem de gestiune al bateriilor (BMS)