În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Panouri fotovoltaice transparente

Alegerea şi integrarea de panouri fotovoltaice transparente este cu siguranța o soluție inspirată. Aceste componente contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii, producând energia necesară desfășurării activităților cotidiene. Un alt detaliu ce nu poate fii ignorat tine de estetică.
Citește mai mult

Sistemele de obținere a energiei solare cu panouri fotovoltaice transparente îmbunătățiți aspectul clădirii pe care sunt montate. Datorită designului distins şi a eficienţei energetice ridicate sunt soluții potrivite pentru proiecte rezidenţiale mari, pentru proiecte comerciale, dar şi pentru cele industriale de amploare.
Panourile fotovoltaice transparente au încorporată tehnologie de ultimă generaţie dezvoltată de specialiştii din domeniu, însă avantajele majore pe care le conferă, fac că prețul destul de ridicat să poată fii considerat o investiție avantajoasă.

Afișez singurul rezultat

Abonează-te la newsletter