Panouri fotovoltaice transparente

Afișez singurul rezultat

Panou solar fotovoltaic semitransparent pentru terase, garaje, pergole, luminatoare, cladiri din sticla, sere

 

Panourile solare fotovoltaice semitransparente sunt utilizate pentru a înlocui materialele de construcție convenționale din acoperișuri, terase, garaje, pergole, sere, fațade și luminatoare care devin din ce în ce mai populare.

Alegerea şi integrarea de panouri fotovoltaice transparente este cu siguranța o soluție inspirată. Aceste componente contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii, producând energia necesară desfășurării activităților cotidiene. Un alt detaliu ce nu poate fii ignorat tine de estetică.

Sistemele de obținere a energiei solare cu panouri fotovoltaice transparente îmbunătățiți aspectul clădirii pe care sunt montate. Datorită designului distins şi a eficienţei energetice ridicate sunt soluții potrivite pentru proiecte rezidenţiale mari, pentru proiecte comerciale, dar şi pentru cele industriale de amploare.
Panourile fotovoltaice transparente au încorporată tehnologie de ultimă generaţie dezvoltată de specialiştii din domeniu, însă avantajele majore pe care le conferă, fac că prețul destul de ridicat să poată fii considerat o investiție avantajoasă.