Proiecte

Știm că şi dumneavoastră vă doriţi să beneficiaţi de o locuință verde, dotată cu sisteme de producere a energiei prietenoase. Vreți să beneficiaţi de dispozitivele moderne eficiente energetic, dar nu vă doriţi să fiţi împovărați de facturi colosale. Puteți avea tot confortul, cu soluțiile noastre de energie verde. Fie că alegeţi alternativele de energie eoliană, fie că doriți să implementați proiecte fotovoltaice pentru locuință, aveți garanția că veți beneficia de cele mai curate surse de energie.

Echipa ElectricUP este partenerul de încredere care vă consiliază şi vă ajută să aduceți la viaţa proiectul de obținere a energiei din surse regenerabile. Indiferent de dimensiunea proiectului şi anvergura acestuia aveţi mai aproape soluţiile potrivite. Consiliere, îndrumare, echipamente, montaj, mentenanţă, acestea sunt câteva dintre serviciile furnizate de specialiştii noştri.

Alegeți proiectul potrivit în funcţie de particularităţi. Iniţierea proiectului nu trebuie să fie o alegere subiectivă, ci una efectuată corect în cunoştinţă de cauză. Înainte de a selecta şi a acontra proiectul trebuie să se dezbată toate particularităţile.

Cu siguranţă, soluțiile de energie eoliană sunt tentante, în special dacă zonă geografică este una prielnică, însă o constantă importantă este anvergura proiectului. O turbină eoliană nu va favoriza estetic o locuinţă rezidenţială, însă poate fi soluția perfectă pentru un ansamblu comercial sau urban. Şi, când consumul este mai mic decât producția, aveţi ocazia să deveniţi prosumator.

Soluțiile furnizate de panourile fotovoltaice sunt ideale pentru locuințe rezidențiale, pentru blocuri sau pentru zonele comerciale inteligent realizate. Furnizează necesarul de energie cu minimum de costuri. Energia solară este avantajoasă pentru locuinţele urbane care se doresc a fi smart, economice. Și totuși, opțiunile pentru integrarea panourilor fotovoltaice nu se opresc aici.

Vă invităm să descoperiți proiectele ElectricUP. Avem o echipă bine închegată care vă poate furniza idei, consultanță şi echipamente pentru proiecte rezidenţiale, proiecte urbane şi proiecte energetice comerciale. Utilizând energie verde, sunteți participanți activi la curentul mondial de protejare a planetei!

proiecte rezidentiale

Rezidențial

Fie că vorbim de locuință de apartament, casă sau ansamblul rezidenţial, cu ElectricUP veți putea transforma ideile în realitate.

proiecte comerciale

Comercial

Orice proiect trebuie gândit inteligent, iar în cazul complexelor comerciale, soluțiile energetice regenerabile devin alternative active de optimizare a costurilor.

proiecte urbane

Urban

Datorită soluțiilor de energie verde, curată, provenită din surse regenerabile, orașele inteligente pot deveni realitate.