Comercial

proiecte comerciale

Suntem pregătiţi să acceptăm orice tip de provocare. Echipa ElectricUP este formată din profesioniști, dornici să ducă la bun sfârșit cele mai îndrăznețe proiecte comerciale. Când vine vorba de lucrări de amploare, viziunea este cu totul diferită. Orice proiect trebuie gândit inteligent, iar în cazul complexelor comerciale, soluțiile energetice regenerabile devin alternative active de optimizare a costurilor.

În cazul proiectelor comerciale, lucrurile sunt complexe, nu doar costurile pentru energie sunt importante, dar şi facilitățile puse la dispoziție clienților şi utilizatorilor care au adoptat alternative de transport verzi. Astfel, spațiile comerciale trebuie prevăzute cu stații de încărcare pentru autovehicule electrice şi hibride.

Proiectele verzi pentru destinaţii comerciale, sunt mai eficiente din punct de vedere energetic dar şi mult mai fiabile. Sistemele fotovoltaice nu presupun costuri mari când vine vorba de mentenanță. Sunt versatile din punct de vedere al montajului. Când vine vorba de proiecte comerciale se poate preciza că panourile fotovoltaice vin şi cu avantajul aspectului estetic. Acestea reușesc să îmbogăţească estetică clădirii, simplele parcări auto devin zone care vor produce energie electrică și vor alimenta stațiile de încărcare pentru autovehicule electrice şi hibride.

În cazul proiectelor comerciale majore, pot fi abordate cu uşurinţa şi soluții energetice eoliene. Turbinele adaptate ca dimensiuni pot furniza energie curată pentru un număr mare de operatori.

Abonează-te la newsletter