În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Rezidențial

proiecte rezidentiale

Energia verde obținută din sursele regenerabile poate fi soluția potrivită şi pentru dumneavoastră. Fie că vorbim de locuință de apartament, casă sau ansamblul rezidenţial, cu ElectricUP veți putea transforma ideile în realitate, veți lăsa natura să lucreze în favoarea dumneavoastră. Avem soluţii potrivite pentru orice tip de proiect. Și pentru locuințele mici care se doresc a fi independente energetic şi pentru proiectele mari ce par fi adevărate provocări.

Avem tehnologia şi echipamentele necesare pentru a aduce energia verde în viaţa dumneavoastră. Puteţi beneficia de soluţii fiabile, pe termen lung. Punem la dispoziție creativitate, tehnologie, resurse umane bine pregătite. Vă susţinem cu servicii de consultanţă, servicii de montaj şi servicii de mentenanţa în vederea realizării celor mai îndrăznețe proiecte.

Ne adresăm persoanelor fizice şi dezvoltatorilor imobiliari care doresc mai mult! Care vor să beneficieze de un mediu curat, prin alegerea soluțiilor sustenabile. Suntem parteneri de încredere pentru orice tip de proiect rezidenţial, ne alăturăm mișcării de protejare a naturii!

Abonează-te la newsletter