În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Consultanță

Știm cât de important este să păşiţi cu dreptul în proiectele ambițioase. Pentru a transforma ideile îndrăznețe în realitate, echipa ElectricUP vă este alături. Veți beneficia de consultanţă în vederea obținerii celor mai bune rezultate. Datele furnizate de specialiştii noştri vă vor fi de folos pentru a lua deciziile potrivite în vederea implementării proiectului. Beneficiind de soluţii personalizate, veţi avea garanția că munca dumneavoastră va avea rezultatele dorite.

Consultanță pentru orice tip de proiect

Oferim consultanță specializată pentru proiecte rezidenţiale, urbane şi comerciale. Fie că doriţi să realizaţi infrastructura necesară pentru a beneficia de energie verde pentru consum propriu, sau dimpotrivă doriți să creați un business şi să deveniți partener de furnizare a energiei eco, vă suntem alături cu sfaturile potrivite, şi în final, veți avea un vis împlinit.

Te ajutăm să alegi soluția optimă

Cu ajutorul echipei ElectricUP, veți afla de la început care sunt cele mai potrivite surse de energie regenerabilă pentru proiectul pe care doriți să îl dezvoltați. Veți avea informații detaliate legate de prospectare, particularităţile climatice, dar şi proiecții clare de optimizare a costurilor şi amortizare a investiţiei.

One average, a typical American home would require a small turbine with a 5-KW generating capacity to meet all its electricity needs Macenas etos sit amet.

Team Technical Services the opportunity to offer their high-end portable digital pressure calibrators and digital test gauges to complement.

We are a company with over 10 years in the field of clean energy, especially solar power panels. We are proud to bring to organizations and companies a natural source of clean energy.

img-04

Services We Offer

We specialize in consulting in choosing and actually installing doing the  of both full-cycle batteries.

  • Satisfaction Value For Money Solution
  • Vertical Axis Wind Turbine
  • Horizontal Axis Wind Turbine
  • Wind Mills
  • Capicola ground round venison

Abonează-te la newsletter