Servicii

Despre serviciile oferite de noi

ElectricUP aduce energia regenerabilă mai aproape de dumneavoastră. Suntem o companiei tânără, de profesionişti, cu capital românesc şi ne propunem să contribuim activ la îmbunătățirea vieții tuturor, celor ce doresc alternative eficiente de energie verde. Principalul nostru scop este de a facilita accesul la sustenabilitate.

Serviciile noastre sunt gândite să ușureze viața şi să optimizeze costurile. Soluțiile ElectricUP sunt prietenoase cu natura, cu oameni, ajută la eficientizarea prețului plătit pentru utilităţi.

Costurile lunare cu energia electrică pot fi reduse la zero. Un sistem fotovoltaic poate reprezenta și o sursă lunară de venit prin injectarea surplusului de energie electrică în sistemul național de electricitate, devenind astfel prosumator.

Fie că vorbim de servicii de consultanţă, montaj sau mentenanţă, fiecare operațiune executată beneficiază de aceeași atenție ridicată, astfel reușim să descoperim soluțiile care se pliază cel mai bine cu proiectul inițiat.

Suntem profesionişti, am câştigat experiență şi avem multe ideii bune pe care dorim să le punem în practică alături de dumneavoastră. Împreună putem realiza proiecte ambițioase de toate tipurile. Reușim să aducem inovația în planurile rezidenţiale şi venim cu soluții excepționale pentru proiectele business.

Descoperim cele mai bune concepții pentru lucrările ample şi proiectele dedicate instituțiilor publice, astfel beneficiarii se bucură de toate avantajele energiei verzi.

Cu ElectricUP reuşiţi să transformaţi energia solară sau eoliană în aliat de bază. Adoptând soluţiile noastre de energie verde vă veţi alinia la planul mondial de construire a unui mediu prietenos, veţi pune o cărămidă în creionarea viitorului verde!

Venim cu soluții complete pentru ideile mici şi mari. Ne ocupăm cu rigurozitate maximă de fiecare pas, de la cel de proiecție, la cel de montaj. Ne asigurăm că fiecare etapă decurge conform planificării, de la început, odată cu semnarea documentației, până la final, la predarea lucrării. Vă ajutăm să transformaţi accesul la energie verde, din vis în realitate.

Știm cât de importante sunt parteneriatele de durată, de aceea vă vom fii alături şi în viitor, asigurând servicii de mentenanță a sistemelor şi echipamentelor achiziționate. Cu echipa ElectricUP nu vă veţi simți altfel decât în siguranţă! Veţi reuşi să realizaţi investiții solide în viitor.

  • Vă aducem mai aproape sisteme complexe de producere a energiei eco.
  • Vă susţinem în operațiunile de interacțiune cu instituțiile abilitate ale statului în vederea obținerii certificărilor necesare.
  • Vă furnizăm soluţiile potrivite care se pliază cu proiectul pe care îl dezvoltați.
  • Venim cu proiecții futuriste solide pentru ansambluri urbane, rezidenţiale şi comerciale.
  • Asigurăm montaj pentru sistemele fotovoltaice şi eoliene implementate.
  • Vă oferim soluţii de monitorizare şi control pentru o gestionare optimă a resurselor.
  • Vă invităm să ne fiţi partener în construirea viitorului!