Consultanță

Știm cât de important este să păşiţi cu dreptul în proiectele ambițioase. Pentru a transforma ideile îndrăznețe în realitate, echipa ElectricUP vă este alături. Veți beneficia de consultanţă în vederea obținerii celor mai bune rezultate. Datele furnizate de specialiştii noştri vă vor fi de folos pentru a lua deciziile potrivite în vederea implementării proiectului. Beneficiind de soluţii personalizate, veţi avea garanția că munca dumneavoastră va avea rezultatele dorite.

Consultanță pentru orice tip de proiect

Oferim consultanță specializată pentru proiecte rezidenţiale, urbane şi comerciale. Fie că doriţi să realizaţi infrastructura necesară pentru a beneficia de energie verde pentru consum propriu, sau dimpotrivă doriți să creați un business şi să deveniți partener de furnizare a energiei eco, vă suntem alături cu sfaturile potrivite, şi în final, veți avea un vis împlinit.

Te ajutăm să alegi soluția optimă

Cu ajutorul echipei ElectricUP, veți afla de la început care sunt cele mai potrivite surse de energie regenerabilă pentru proiectul pe care doriți să îl dezvoltați. Veți avea informații detaliate legate de prospectare, particularităţile climatice, dar şi proiecții clare de optimizare a costurilor şi amortizare a investiţiei.

Calitate garantată

Odată depăşită etapa de analiză, veți beneficia de consultanţă specializată în vederea achiziționării infrastructurii energetice. Fie că alegeţi soluțiile fotovoltaice, fie că optați pentru turbine eoliene, veți avea garanția calității. Componentele comercializate de ElectricUP – panouri fotovoltaice, invertoare, acumulatori, turbine eoliene, sisteme fotovoltaice, stații de încărcare auto, panouri solare, sisteme de control, sisteme de monitorizare, accesorii – toate echipamentele se disting prin calitate excepțională, fapt certificat de instituțiile europene avizate.

Investește pe termen lung!

Echipamentele recomandate sunt concepute pentru progres. Sunt soluții de creșterea a randamentului energetic cu costuri minime, aproape zero! Sistemele fotovoltaice şi cele eoliene propuse pot fi considerate investiții inteligente pe termen lung, pentru că sunt soluții sustenabile de producere a energiei verzi. Știm cât de importantă este selectarea corectă a fiecărei componente, de aceea vă asistăm pas cu pas în acest proces. Urmăm întocmai planul dumneavoastră şi vă susţinem în procesele de implementare şi dezvoltare.

consultanta panouri solare

De ce ElectricUP?

  • Alegeţi serviciile noastre de consultanță pentru că veţi lua cele mai bune decizii de la inițierea proiectului.
  • Suntem fiabili și adaptam soluțiile în funcție de particularităţi. Suntem apți să furnizăm cele mai bune recomandări în situații obișnuite, dar reușim să facem față, cu brio, și situațiilor imprevizibile.
  • Veţi beneficia de cele mai bune instrumente şi de infrastructură optimă, potrivită proiectului pe care îl desfăşuraţi.
  • Descoperiți componente şi echipamente avizate şi certificate de instituțiile abilitate.
  • Veţi beneficia de proiecții realiste cu privire la amortizarea costurilor şi chiar obţinere de profit.
  • Prin parteneri, oferim soluții de creditare pentru persoane fizice și juridice.