Montaj

Echipa ElectricUP vă este alături în descoperirea şi implementarea celor mai bune variante pentru a duce la bun sfârșit proiectele sustenabile de obținere a energiei verzi. Am trecut împreună de stadiul de proiect, am descoperim cele mai bune variante de energie eco şi am reușit să obţinem autorizaţiile necesare.

În continuare ne vom ocupa de montaj. Ne dorim ca totul să fie perfect, de aceea colaborăm doar cu specialiști în domeniu. Am cooptat în echipă profesionişti, ingineri, electricieni şi muncitori serioși care efectuează orice sarcină cu maximum de seriozitate.

Companiile partenere care se ocupă de montajul echipamentelor fotovoltaice şi a turbinelor eoliene sunt compuse din oameni experimentați care își cunosc perfect sarcinile şi toate normele de protecţie a muncii.

Montaj de la zero

Serviciile de montaj furnizate sunt complexe şi foarte variate, de la cele de racordare a componentelor la reţeaua electrică, la cele de realizare a circuitelor specifice şi punere în funcţiune a instalaţiilor electrice. Specialiştii colaboratori se ocupă de crearea, realizarea şi construcţia instalaţiilor de la zero. În timpul operaţiunilor sunt analizate cu mare atenţie toate particularităţile, astfel că montajul să fie perfect şi circuitele funcţionale.

Punere sub tensiune

După ce sistemele sunt puse în funcţiune, specialiştii noştrii se ocupă de operaţiunile de punere sub tensiune a instalaţiilor, dar şi de montarea componentelor de înregistrare şi furnizare a energiei electrice.

montaj panouri fotovoltaice

Dintre serviciile de montaj furnizate amintim:

  • montaj turbine eoliene;
  • montaj acumulatori;
  • montaj invertoare monofazate / trifazate;
  • montaj sisteme fotovoltaice pe structură metalică;
  • montaj staţii încărcare auto electrice şi hibrid;
  • montaj sisteme de monitorizare şi control a energiei.

Colaboratorii noștri se vor ocupa de realizarea inspecțiilor periodice ale instalaţiilor, dar şi de toate operațiunile de mentenanță. Inginerii şi electricienii cu experiență şi competențe necesare sunt cei care garantează că sistemele fotovoltaice şi eoliene achiziţionate funcționează perfect, la capacitatea optimă.