În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Sisteme Fotovoltaice Rulote / Camping

Kiturile fotovoltaice pentru rulote şi campinguri lucrează în paralele pentru a menține la capacitate maximă acumulatorul, care generează energia necesară funcţionării. Sistemele pentru vacanţă sunt formate din panouri fotovoltaice, controlere de încărcare, conectori variaţii şi componente auxiliare care determină buna funcționare a ansamblului.
Citește mai mult

Echipamentele de tip sisteme fotovoltaice rulote / camping pot fi utilizate pentru autorulote individuale, caravane, dar şi pentru cabane de vacanţă. Aceste sisteme eficientizează consumul energetic, reducând costurile considerabil. Sunt fiabile, durabile şi pot fi utilizate într-o varietate expansivă de situaţii.

Afișez 1–10 din 70 de rezultate

Abonează-te la newsletter