În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Sisteme Fotovoltaice Structura Metalica

Alegerea de Sisteme Fotovoltaice Structură Metalică cu siguranță este una inspirată. Varietatea mare şi versatilitatea acestora sunt doar câteva dintre aspectele apreciate la aceste sisteme ce produc energie verde, nepoluantă.
Citește mai mult

Sunt compuse din elemente speciale şi accesorii proiectate pentru a furniza sisteme stabile, eficiente care generează energie constantă. Au aplicabilitate variată şi sunt preferate în diferite proiecte mari şi mici. Sistemele fotovoltaice pe structură metalică pot fi montate pe sol, şi pot fi constituite din grinzi, stâlpi și cârlige, pe acoperișuri plate sau în sere.
Kiturile pentru Sisteme Fotovoltaice Structură Metalică sunt atractive şi avantajoase, şi reprezintă soluțiile ideale pentru proiecte de amploare. Fie că se doreşte iniţierea unui business în domeniul producerii energiei nepoluante, fie că se doreşte asigurarea independenţei energetice pentru proiecte îndrăzneţe, acestor componente merită să li se acorde toată atenţia.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter