În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Carport - Parcari auto fotovoltaice

Parcările solare şi sistemele de montaj de tip carport – parcări auto fotovoltaice au devenit soluții tot mai atractive pentru românii, persoane fizice şi investitori care doresc să protejeze vehiculele în perioada când sunt staţionate, şi să valorifice în mod pozitiv tot spațiul.
Citește mai mult

Parcările auto fotovoltaice sunt sisteme pe structură metalică cu multiple scopuri. Practic, protejează vehiculele de intemperii şi generează energie verde, nepoluantă ce este injectată în rețeaua națională sau înmagazinată şi utiliza pentru consum propriu.Parcările auto fotovoltaice pot fi integrate în cadrul locuinţelor rezidenţiale, însă sunt tot mai tentante pentru proiectele comerciale şi industriale prietenoase.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter