În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Sere, solarii fotovoltaice

Când vorbim de eficienţă şi randament crescut în domenii precum agricultura clar trebuie luate în seamă integrarea soluțiilor economice inteligente: sere, solarii fotovoltaice. Sistemele realizate pe structură metalică generează energie necesară în procesul de creştere şi dezvoltare a plantelor.
Citește mai mult

Datorită condițiilor climatice din ţara noastră, aceste sisteme reduc cheltuielile considerabil. Serele şi solariile fotovoltaice sunt sisteme ce pot fi întreținute ușor prin operaţiunile periodice de mentenanță. Contribuie la creşterea randamentului, minimizând și cheltuielile legate de producția agricolă. Faţă de alte sisteme, sunt 100% nepoluante.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter