În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Sistem fotovoltaic hibrid trifazat

Alegerea unui kit energetic alternativ de tip sistem fotovoltaic hibrid trifazat reprezintă o investiţie pe termen lung. Acest sistem aduce împreună tehnologia solară şi pe cea eoliana.
Citește mai mult

Kiturile hibride combină puterea turbinelor, cu eficienţa panourilor solare. Un sistem fotovoltaic hibrid trifazat produce energie permanent, fără întrerupere şi reprezintă o sursă stabilă în diferite condiții.Avantajele unui astfel de circuit sunt numeroase. În primul rând produce energie verde, deci reprezintă o alternativă de energie sustenabila pe termen lung. Furnizează energie stabilă, deci poate fi integrat chiar şi în regiunile în care vântul are intensitate ridicată doar în anumite perioade. Un alt detaliu ține de faptul că asigură independența energetică pentru obiective rezidenţiale sau comerciale de amploare.

Un sistem fotovoltaic hibrid trifazat este compus din turbină eoliană, panouri solare fotovoltaice şi invertor trifazat. Una astfel de kit poate fi conectat la rețeaua electrică națională şi poate injecta surplusul de energie, furnizând, pe lângă energie ieftină şi venituri substanțiale din statutul de prosumator.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter