În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Sistem fotovoltaic off-grid monofazat

Un sistem fotovoltaic off-grid monofazat reprezintă soluţia potrivită pentru locuințe personale independente. Este, deopotrivă, varianta preferată de locuitorii din zone aflate în dezvoltare, dar şi de proprietarii de cabane şi locuinţe montante, aflate în regiuni fără acces la rețeaua electrică națională.
Citește mai mult

Kit-ul fotovoltaic off-grid monofazat este format din panouri fotovoltaice, invertor monofazat și acumulator de stocare a surplusului de energie. Randamentul unui sistem fotovoltaic monofazat este foarte bun, fapt ce face ca amortizarea să se fac cu rapiditate. Eficienta unui sistem fotovoltaic off-grid monofazat este crescută chiar şi în timpul nopții, şi în perioadele cu cer acoperit.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter