În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Sistem fotovoltaic on-grid monofazat

Sistemul fotovoltaic on-grid monofazat este soluţia perfectă de obținere a energiei verzi pentru locuințele rezidenţiale şi fermele de dimensiuni mici. Kiturile monofazate, formate din panouri fotovoltaice şi invertoare monofazate sunt capabile să producă energie pentru consum propriu, dar şi pentru livrare către rețeaua electrică centrală.
Citește mai mult

Un sistem fotovoltaic on-grid, asigură independența energetică unei locuințe simple, unei ferme, dar şi circuitelor industriale. Este fiabil şi poate fi montat cu uşurinţă pe teren plat, pe sol sau pe acoperişuri drepte sau în pante.
Când spunem sistem fotovoltaic monofazat on-grid spunem eficiență ridicată indiferent de locație. Datorită randamentului ridicat este potrivit şi pentru locuințele de câmpie, şi regiunile bine însorite dar şi pentru clădirile montane izolate, unde condițiile meteo se schimbă cu rapiditate.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter