În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Sistem fotovoltaic on-grid trifazat

Implementarea unui sistem fotovoltaic on-grid trifazat reprezintă o investiţie inteligentă în viitor. Pe lângă avantajele independenței energetice, un astfel de sistem aduce şi beneficii financiare, fapt ce face ca amortizarea investiției să fie mai rapidă şi mai facilă.
Citește mai mult

Un kit fotovoltaic trifazat on-grid format din panouri fotovoltaice şi invertoare trifazate, produce suficientă energie ce poate fii exploatată în regim industrial. Această alternativă este ideală pentru beneficiarii din sistemul HoReCa, proprietari de pensiuni, spitale private, centre de îngrijire a persoanelor cu dizabilităţi / bătrâni, spații comerciale, etc.
Sistemele fotovoltaice on grid trifazate își găsesc aplicabilitatea într-o varietate mare de sectoare, sunt ușor de montat, iar investiția este mai rapid amortizata decât în alte situații. Kiturile fotovoltaice on-grid trifazate transformă energia solară captată în curent continuu, care apoi, cu ajutorul invertoarelor este transformat în curent alternativ, necesar pentru echipamentele electronice şi electrocasnice disponibile în orice locuință.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter