În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Statii Incarcare Auto Electrice / Hybrid Plug-in

Piaţa maşinilor electrice a luat avânt şi în ţara noastră. Odată cu trendul ascendent s-a observat şi un interes tot mai ridicat pentru Staţii încărcare auto electrice / hybrid plug-in.
Citește mai mult

Fie că sunt selectate staţii pentru uz propriu, fie că sunt utilizate dispozitive ce pot fi exploatate de un număr mare de vehicule, aveți garanția unor echipamente prietenoase eficiente pe termen lung. Staţiile de încărcare auto electrice / hybrid plug-in recomandate pot fi integrate şi utilizate, acasă, la birou sau în zonele publice şi comerciale. Sunt realizate din materiale premium ce asigură exploatare în siguranţă pentru perioade îndelungate.

Afișez toate cele 3 rezultate

Abonează-te la newsletter