În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Turbine eoliene orizontale

Turbine eoliene orizontale (cu ax orizontal) – sunt sisteme energetice eficiente. Au rotorul şi generatorul poziţionate în partea superioară. Pentru a furniza randament maxim aceste turbine eoliene orizontale trebuie orientate în direcția vântului.
Citește mai mult

Totuși, pentru a beneficia de toate avantajele acestor sisteme, se pot combina cu panouri fotovoltaice şi utilizate în sistem hybrid.Turbinele eoliene orizontale sunt facil de întreţinut. Operațiunile periodice de mentenanță realizate cu minuţiozitate sunt suficiente pentru a asigura exploatare eficienţa pe termen lung.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter