În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Business to Business (B2B)

Vânzări corporate

Știm că fiecare business este diferit.

www.electricup.ro, prin echipa dedicată de vânzări corporate – Business to Business (B2B), va găsi cele mai fiabile soluții pentru proiectul tău, fie că vorbim de un proiect de 1 kW sau un proiect de 10 MW.

Pentru a intra în contact cu echipa de vânzări corporate trimite solicitarea ta pe adresa de e-mail b2b@electricup.ro sau contactează-ne la telefon 0721.833.915.

Pentru clienții Business to Business oferim următoarele servicii:

  • consultant de vânzări dedicat;
  • soluții de finanțare prin parteneri
  • vizionarea locației unde urmează să fie instalat sistemul fotovoltaic
  • prioritate la livrare, montaj și soluționarea situațiilor de service
  • asistență pe timpul procesului de instalare a sistemului fotovoltaic
  • furnizarea documentelor necesare pentru achiziționarea produselor prin programele naționale de sprijin pentru mediul de afaceri (Programul „ELECTRIC UP”, granturi de investiții pentru IMM-uri, AFIR, POR, Start-Up Nation, etc.) gestionate de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) și Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA), dar și pentru persoanele fizice (Programul „Casa Verde Fotovoltaice”)

Solicită o ofertă sau trimite un mesaj

    * Toate câmpurile sunt obligatorii!

    Abonează-te la newsletter