În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

CUM PLĂTESC?

Plata produselor cumpărate se poate face online cu cardul de cumpărături / rate, numerar la livrare sau prin ordin bancar.

Plată online cu cardul sau link de plată:

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Cum apare tranzacția pe extrasul de cont?

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele ElectricUP.

Ordin de plată:

  • se va genera o factură proformă și se va trimite prin e-mail către client. Toate datele necesare efectuării plății vor fi trecute pe factura proformă emisă;
  • după confirmarea plății de către reprezentantul electricup.ro clientul va fi contactat în vederea stabilirii detaliilor referitoare la livrarea produselor.

Ramburs:

  • clientul va achita curierului suma aferentă produselor și taxelor de livrare înregistrate în factură;
  • comanda plasată și achitată ramburs nu poate depăși suma de 5.000 lei (suma maximă pe care o poate încasa curierul);
  • curierul va emite o chitanță care face dovada plății în numerar, valabilă atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

Abonează-te la newsletter