Programe Guvernamentale

Electric UP

Echipa ElectricUP oferă consiliere cu privire la legislație, documentație şi alte detalii legate de accesul la finanțare guvernamentală pentru persoanele juridice care doresc să beneficieze de fonduri prin intermediul programului „Electric UP”.

„Electric UP” este soluţia inteligentă pentru IMM-urile şi companiile din domeniul HORECA care doresc să se dezvolte. Prin programul „Electric UP” beneficiarii pot obține suport financiar pentru dezvoltarea şi implementarea stațiilor de reîncărcare pentru vehicule electrice și hibrid, dar şi finanțare pentru panouri fotovoltaice destinate producerii de energie pentru consum şi pentru livrare în sistemul energetic național.

Eligibilitate

  • operatorii economici din domeniul HoReCa cu cod CAEN: 5510, 5520, 5530, 5590, 5610, 5621, 5629, 5630, 9329.
  • întreprinderile mici și mijlocii

Scop
Instalarea şi implementarea de panouri fotovoltaice cu putere cuprinsă între 27kWp şi 100kWp în vederea obținerii de energie verde pentru consum propriu şi livrare a surplusului către rețeaua națională.
Instalarea stațiilor de alimentare cu putere de minim 22 kWp a mașinilor electrice şi hibrid.

  • Suma maximă de 100.000 euro pentru sisteme de 100 kWp
  • Ajutor financiar 100%
  • Contribuție personală 0.
  • Aplicare la nivel național și caracter multianual

Solicitați îndrumare echipei ElectricUP. Veți beneficia de informații sigure şi consiliere în procesul de implementare, achiziţionare şi montare pentru sistemele energetice verzi.

Update