În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Sisteme Fixare Panouri Solare

Sistemele de fixare a panourilor solare sunt echipamente esenţiale care asigură stabilitatea, rezistența şi durabilitatea sistemelor energetice fotovoltaice. Se pot folosi pentru montajul panourilor fotovoltaice pe acoperis de tabla, tigla, plat, panou sandwich.
Citește mai mult

Componentele recomandate sunt fiabile şi pot fi adaptate la o varietate mare de proiecte şi situații. Datorită versatilităţii sistemele de fixare a panourilor fotovoltaice pot fi adaptate astfel încât kit-urile de producție să fie eficiente, stabile şi să poată fi exploatate perfect pe termen lung.Echipamentele complexe necesită sisteme adiționale fiabile. Vă aducem mai aproape o varietate mare de sisteme fixare panouri solare potrivite pentru orice tip de proiect. Fie că doriţi să realizaţi un echipament energetic rezidenţial, ce că va ajuta să reduceți costurile energetice, fie că doriți să exploataţi spațiile bine luminate sau să creşteţi randamentul, prin implementarea soluțiilor de energie solară, aveți la dispoziție numeroase opțiuni.

Afișez 1–10 din 95 de rezultate

Abonează-te la newsletter