Turbine Eoliene

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Turbinele eoliene sunt fabrici de energie verde. Aceste sisteme complexe au capacitatea de a converti energia cinetică generată de vânt în energie electrică. Energia produsă de sistemele eoliene este convertită în tensiune de 220V şi este utilizată de consumatorii casnici, industriali, comerciali.

Selectarea sistemelor energetice eoliene reprezintă investiţii sigure într-un viitor prietenos. Instalațiile de turbine eoliene generează energie nepoluantă, cu costuri minime. Dacă condiţiile climatice sunt favorabile, montarea de turbine eoliene va transforma statutul dumneavoastră. Veţi deveni prosumator. Eficiența ridicată a sistemelor energetice eoliene, dar şi opțiunile variate disponibile pentru perioadele mai puțin bogate în vânt, au transformat aceste uzine energetice, în soluții agreate de tot mai mulți dintre consumatori.

Selectarea turbinelor eoliene potrivite trebuie realizată corect, pentru a crește randamentul şi eficiența. Analiză corectă a particularităților zonale, selectarea a tipului turbinei şi realizarea proiecţiilor de randament sunt câteva dintre aspectele ce trebuie urmărite cu mare atenție, pentru a beneficia de avantajele mult dorite.