În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Turbine Eoliene

Turbinele eoliene sunt fabrici de energie verde. Aceste sisteme complexe au capacitatea de a converti energia cinetică generată de vânt în energie electrică. Energia produsă de sistemele eoliene este convertită în tensiune de 220V şi este utilizată de consumatorii casnici, industriali, comerciali.
Citește mai mult

Selectarea sistemelor energetice eoliene reprezintă investiţii sigure într-un viitor prietenos. Instalațiile de turbine eoliene generează energie nepoluantă, cu costuri minime. Dacă condiţiile climatice sunt favorabile, montarea de turbine eoliene va transforma statutul dumneavoastră. Veţi deveni prosumator. Eficiența ridicată a sistemelor energetice eoliene, dar şi opțiunile variate disponibile pentru perioadele mai puțin bogate în vânt, au transformat aceste uzine energetice, în soluții agreate de tot mai mulți dintre consumatori.

Selectarea turbinelor eoliene potrivite trebuie realizată corect, pentru a crește randamentul şi eficiența. Analiză corectă a particularităților zonale, selectarea a tipului turbinei şi realizarea proiecţiilor de randament sunt câteva dintre aspectele ce trebuie urmărite cu mare atenție, pentru a beneficia de avantajele mult dorite.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter