În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Sistem fotovoltaic hibrid monofazat

Sistemul fotovoltaic hibrid monofazat este un kit adaptabil ce poate fi utilizat împreună cu turbina eoliană, asigurând astfel curent fără întrerupere. Acest sistem permite obținerea de energie electrică prietenoasă şi ieftină.
Citește mai mult

Chiar dacă investiţia iniţială poate părea mare, acest complex, format din sistem fotovoltaic hibrid monofazat şi turbina, permite amortizarea relativ rapidă a investiţiei. Soluţia mixtă este alternativa eficientă pentru locuințele conectate la reţea, generând curent pentru desfășurarea activităților cotidiene, utilizarea aparaturii electronice şi electrocasnice şi iluminat stradal.Instalaţia formată din sistem fotovoltaic hibrid monofazat şi turbina eoliană este fiabilă şi are durata de viaţă extinsă de până la 25 de ani, fără a necesita investiții majore. Operațiunile de mentenanţa sunt suficiente pentru a asigura longevitatea şi eficientă sistemului.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter