În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Turbine eoliene verticale

Turbinele eoliene verticale sunt soluțiile potrivite pentru consumatorii care doresc să beneficieze de toate avantajele curenţilor de aer, fără a avea grijă orientării paletelor. În aceste sisteme generatorul poate fi montat şi în partea inferioară, în apropierea solului sau chiar pe pământ.
Citește mai mult

Când se alege utilizarea de turbine eoliene verticale, nu mai este importantă direcția vântului, randamentul şi eficiența sistemului fiind constante.Chiar dacă eficienta acestor tipuri de sisteme energetice este ridicată, există şi câteva limite. Turbinele eoliene verticale sunt mai potrivite pentru proiecte de dimensiune mică şi pentru consum propriu. Sunt mai puțin indicate în cazul beneficiarilor care doresc să devină prosumatori.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter