În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Sisteme Monitorizare Energie

Pentru a optimiza eficiența echipamentelor energetice fotovoltaice se impune integrarea în circuite a unor sisteme de monitorizare energie cum ar fi: Smart Meter, Dongle 4G, Dongle Wlan, Smart Logger, Ohmpilot. Acestea contorizează energia produsă, utilizată şi înmagazinată, şi furnizează detalii clare şi cu privire la consum. Implementarea unor sisteme de monitorizare energie, reprezintă primul pas către controlul, gestionarea şi optimizarea costurilor.
Datorită funcțiilor numeroase, aceste unelte vă ajută să îmbunătăţiţi producţia de energie şi consumul. Puteți crește eficienţa instalaţiei nepoluante cu aceste accesorii importante.

Afișez 1–10 din 36 de rezultate

Abonează-te la newsletter