În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.

Iluminat stradal fotovoltaic

Implementarea sistemelor de iluminat stradal fotovoltaic aduc mai aproape orașele smart. Motivele pentru care astfel de sisteme sunt atât de apreciate sunt numeroase, de la cele legate de modul nepoluant de obţinere a energiei, la cele ce ţin ce eficiența energetică şi optimizare a consumului.
Citește mai mult

În cazul proiectelor de iluminat stradal fotovoltaic costurile sunt reduse cu până la 45%. Alte avantaje sunt generate de conectivitatea la softuri inteligente, ce permit gestionarea corectă şi distribuirea echitabilă a resurselor, dar şi cele ce țin de costurile de mentenanță reduse. Soluţiile de iluminat stradal ce utilizează panouri fotovoltaice sunt în primul rând prietenoase cu mediul şi locuitorii, sunt investiții inteligente în viitor.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Abonează-te la newsletter