În conformitatea cu Legea pentru completarea art. 291 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, TVA-ul pentru panouri fotovoltaice/sisteme/kit-uri de instalare/etc va fi de 5% pentru persoane fizice si de 19% pentru persoane juridice. Din acest motiv, preturile de pe site-ul nostru nu includ TVA - acesta va fi inclus dupa plasare comenzii. Temporar plățile direct pe site cu cardul au fost suspendate, dar puteți face cerere pentru link de plată.
  • Invertor on-grid monofazat SolarEdge 2.2 - 6.0 kW

Invertor on-grid monofazat SolarEdge SE3680H 3680 W tehnologie HD-Wave

*Timbrul verde este inclus în preț!

Produsul nu mai face parte din oferta noastră.

Invertorul monofazat Solaredge SE3680H depășește granițele invertoarelor solare tradiționale pentru a se alinia celei mai moderne game de invertoare monofazate bazate pe tehnologia HD-Wave.

Producător:
Compară
Trimite pe:

Descriere

Invertor on-grid monofazat SolarEdge SE3680H HD-Wave Technology 3680 W

Invertorul monofazat Solaredge SE3680H depășește granițele invertoarelor solare tradiționale pentru a se alinia celei mai moderne game de invertoare monofazate bazate pe tehnologia HD-Wave.

Pe cât de complicat pare, pe atât de simplu, rentabil și fiabil este acest invertor conceput special pentru a fi compatibil cu alte produse din gama optimizatoarelor de energie SolarEdge. Eficiența sa impresionantă de 99% îl face să aibă cu aproximativ 50% mai puține pierderi decât produsele standard de pe piață. Fiabilitatea ridicată este dată de nivelul scăzut de disipare a căldurii, iar un mare avantaj al acestui model de invertor este reprezentat de faptul că este de dimensiuni mici, fiind, în același timp, extrem de ușor de instalat.

Mai mult decât atât, acesta are integrată o protecție împotriva defecțiunilor de arc și oprire rapidă și este potrivit atât pentru instalațiile interioare, cât și pentru cele exterioare. Tehnologia modernă care stă la baza producerii lui oferă posibilitatea comunicării prin Ethernet sau printr-o rețea wireless, însă este nevoie de folosirea unor plug-in-uri celulare. Invertorul monofazat Solaredge SE3680H permite o supradimensionare de până la 155% și are capacitatea de a gestiona energia bateriei și a sistemului din care face parte, pe lângă funcționalitatea de invertor optimizat de curent continu.

Specificații tehnice

Greutate 7,8 kg
Dimensiuni 28,0 × 37,0 × 14,2 cm
Categorie Putere invertor

3-5 kW

Putere invertor

3.68 kW

Putere maximă invertor

3.68 kW peak

Randament maxim invertor

99.2 %

TIp de unda invertor

unda sinusoidala pura

Faza invertor

Monofazat

Numar de MPPT

1

Tensiune de lucru MPPT

380 V

Curent de intrare Max.

10.5 A

Tensiune de intrare Max.:

480 V

Putere nominală de ieșire

3680 W

Curent de iesire Max.

16.0 A

Distorsiune armonica totala

Grad de protecție

IP65

Garanție

12 ani

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Abonează-te la newsletter